Dino Company -

Enter your keyword

Rreth Rrotullimi

Rreth Rrotullimi

IN Dino Ndërtimtaria
Investor Name:
DINO Company
Published Date:
January 2, 2020
Location:
Lipjan, Kosovë
Value:
Architecture:
About Project

DINO Company ka realizuar me sukses prodhimin e rreth rrotullimit në Lipjan sipas rregullave dhe standardeve më të larta të prodhimit.

sq Shqip
X