Dino Company -

Enter your keyword

Ndërtimi i Stadionit të Futbollit

Ndërtimi i Stadionit të Futbollit

IN Dino Ndërtimtaria
Investor Name:
DINO Company
Published Date:
January 2, 2020
Location:
Lipjan, Kosovë
Value:
Architecture:
About Project

Stadiumi i qytetit të Lipjanit tashmë ka marrë pamjen e përfundimit të punimeve. Komuna e Lipjanit ka publikuar pamjet pas vendosjes së ndenjëseve. Stadiumi ku do të luajnë Ulpiana dhe Arbëria shumë shpejt do të jetë në dispozicion të dy skuadrave. Ndenjëset e stadiumit u ngjajnë paksa pamjeve nga “Fadil Vokrri” në Prishtinë./Indeksonline/

sq Shqip
X