Dino Company -

Enter your keyword

Ndërtimi i Parkut të Biznesit

Ndërtimi i Parkut të Biznesit

IN Dino Ndërtimtaria
Investor Name:
DINO Company
Published Date:
January 2, 2020
Location:
Lipjan, Kosovë
Value:
Architecture:
About Project

Ndërtii i Parkut të Biznesit në Lipjan është realizuar nga DINO Prodhimi, duke siguruar realizim projekti me cilësi dhe standarde të larta.

sq Shqip
X