Dino Company -

Enter your keyword

Mënyra e testimit të betonit

Mënyra e testimit të betonit

IN Beton
Investor Name:
DINO Company
Published Date:
January 2, 2020
Location:
Value:
Architecture:
About Project

DINO Company përmes testimit të betonit siguron klientët dhe bashkpuntorët për cilësinë e lartë të përpunimit të betonit për projekte të kategorive të ndryshme.

sq Shqip
X