Dino Company -

Enter your keyword

Kompleksi Banesor në Mati 1

Kompleksi Banesor në Mati 1

IN Banesa, Dino Ndërtimtaria
Investor Name:
DINO Company
Published Date:
May 9, 2019
Location:
Prishtine
Value:
Architecture:
About Project

Kompleksi banesor në Rrugën C, Mati 1, Prishtinë, tashmë është realizuar me sukses ku dhe është përmbyllur procesi i shitjes së banesave.

 

 

sq Shqip
X