Dino Company -

Enter your keyword

DINO Qeramika Showroom

DINO Qeramika Showroom

IN Qeramika - Shitja
Investor Name:
DINO Company
Published Date:
January 1, 2020
Location:
Magjistralja Prishtinë - Ferizaj - Konjuh, , Lipjan, Kosovë
Value:
Architecture:
About Project

Dino Qeramika është kompani e cila ofron, me shumicë dhe pakicë, një gamë të gjerë të llojeve të keramikës të cilat vijnë nga fabrikat më të njohura italiane. Në sallonin e Dino Qeramika ju mund të gjeni modelet më të reja të banjove, pllakave dhe elementeve tjerë plotësues të brendeve më të njohura italiane si Sil Ceramiche, Mirage, Raimondi, Ariostea e shumë të tjerë, të cilat e renovojnë dhe i japin jetë hapësirës suaj.

 

 

 

 

sq Shqip
X