Dino Company -

Enter your keyword

DINO Qeramika Showroom-i i ri

DINO Qeramika Showroom-i i ri

IN Qeramika - Shitja
Investor Name:
DINO Company
Published Date:
January 2, 2020
Location:
Rruga C, Mati 1, Prishtinë
Value:
Architecture:
About Project

Dino Qeramika hap showroom-in e ri në qytetin e Prishtinës me lokacion në Matin 1, rruga C. Showroom-i i ri i dizajnuar me standarde moderne ofron me shumicë dhe pakicë një gamë të gjerë të llojeve të qeramikës të cilat vijnë nga fabrikat më të njohura italiane. Në sallonin e Dino Qeramika ju mund të gjeni modelet më të reja të banjove, pllakave dhe elementeve tjerë plotësues të brendeve më të njohura italiane si Sil Ceramiche, Mirage, Raimondi, Ariostea e shumë të tjerë, të cilat e renovojnë dhe i japin jetë hapësirës suaj.

 

sq Shqip
X