Mundesi punesimi

DINO Company është një ndër kompanit më të suksesshme në vendë, vazhdimisht në rritje. Suksesin e kemi arritur me anë të profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore.  Ne  vazhdimisht jemi duke kërkuar persona të talentuar për të kontribuar në ofrimin e shërbimeve më të avancuara dhe më te kualifikuara për tregun tonë.Dokumentacionet tuaj për punësim (CV me dokumentet perkatëse) mundë ti dergoni në zyret tona në Magjistralen Prishtinë Ferizaj (Konjuh) ose mundë të aplikoni edhe përmes postes elektronike:  ntshdino@hotmail.com
Që ta bëjm edhe më të lehtë aplikimin ne kemi ndertuar kët aplikacion Online ku ju shenoni të dhënat qe kerkohen dhe njëri nga agjendetë tanë do të ju kontaktoj