Hapet showroom-i i ri në Rrugën C, MAti 1, prishtinë

Hapet showroom-i i ri në Rrugën C, MAti 1, prishtinë

Dino Qeramika hap showroom-in e ri në qytetin e Prishtinës me lokacion në Matin 1, rruga C. Showroom-i i ri i dizajnuar me standarde moderne ofron me shumicë dhe pakicë një gamë të gjerë të llojeve të qeramikës të cilat vijnë nga fabrikat më të njohura italiane. Në sallonin e Dino Qeramika ju mund të gjeni modelet më të reja të banjove, pllakave dhe elementeve tjerë plotësues të brendeve më të njohura italiane si Sil Ceramiche, Mirage, Raimondi, Ariostea e shumë të tjerë, të cilat e renovojnë dhe i japin jetë hapësirës suaj.

Leave a Comment

Your email address will not be published.