DINO Qeramika është salloni i qeramikës i cila ofron, me shumicë dhe pakicë, një gamë të gjerë të llojeve të keramikës të cilat vijnë nga fabrikat më të njohura italiane me seli në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj km 10, E65. Salloni i qeramikës përmban produkte të brendeve botërore me cilësi dhe dizajn të pashoq, duke përfshirë produkte të banjove, pllakave dhe elementeve tjerë plotësues të brendeve më të njohura italiane si Sil Ceramiche, Mirage, Raimondi, Ariostea e shumë të tjerë, të cilat e renovojnë dhe i japin jetë hapësirës suaj. Stafi profesional është në dispozicion të udhëzojë dhe informojë klientët për të marrë vendimet më të mira për hapësirat e tyre.

DINO Qeramika tashmë është zgjeruar edhe me pikën e e re në qytetin e Prishtinës, në Matin I, rruga C. Salloni i ri i Dino Qeramikës sjellë humë risi, modele të produkteve kontemporene si dhe llojllojshmëri për gjithsecilin. Hapja e sallonit do të bëhet së shpejti duke filluar kështu t’i shërbejë edhe qytetarëve të Prishtinës më pranë.