KUSH JEMI NE

Dino Company është kompani e cila merret me ndërtimin e komplekseve afariste-banesore, dhe ka veprimtari në sektorin e qeramikës, ndërtimit, shitblerjes, betonit, gurthyerjes, si dhe energjisë. Kompania ofron një kualitet të lartë për klientët, pavarësisht sektorit, duek e dëshmuar veten lider të industrisë ndër vite.

Kompania bën prodhimin e të gjitha klasave të betonit sipas standardeve të ndërtimit si dhe transportin deri në destimin final, prodhimin e të gjitha fraksioneve të zhavorit, shitjen dhe transportimin deri në destinacionin final, furnizimin me të gjitha llojet e matrialeve ndërtimore, ofrimin e qeramikës të prodhimit italian me shumicë dhe pakicë nga fabrikat më të njohura italiane dhe shhitjen direkte të lokaleve afariste dhe banesave.

Më shumë për ne

ÇKA OFROJMË

Shërbime Kualitative

Qeramika - Shitja

Qeramikë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Ndërtimtaria

Ndërtimi i projekteve madhore si: stadion, rrugë, e tjera.

BANESA - Shitja

Banesa të kualitetit të lartë

BETON

Beton për të gjitha llojet e ndërtimeve

GURTHYES - Mineral

Ofron zhavor të llojeve të ndryshme për ndërtim.

ENERGJI

Zhvillimi i projekteve që kanë të bëjnë me energji.

PROJEKTET TONA MË TË FUNDIT

EKSPERIENCA & KREATIVITETI

Dino Company ka eksperiencë disa vjeçare. Video prezenton lokacionet e vend-punimeve tona, punishteve tona, gurëthyesit, punishtes së betonit, dhe të shërbimeve të tjera që ofrojmë.